Autor: Merlin Mägi • 4. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

4G interneti kasutajate arv kasvas kõige kiiremini Elisal

Käesoleva aasta teises kvartalis kasvas Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt mobiilset internetti 4G võrgus kasutavate klientide arv mobiilsideoperaatoritest kõige kiiremini Elisal.

Elisa 4G mobiilset internetti kasutavate klientide arv kasvas TJA statistika alusel 2015. aasta teises kvartalis ligi 50 000 kliendi võrra, EMT-l 25 000 ja Tele2-l 5200 kliendi võrra.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on mobiilset internetti tarbiva kliendi selge eelistus viimase põlvkonna 4G internet, millele annab kinnitust ka Tehnilise Järelevalve Ameti statistika. „Eesti tarbija kasutab täna mobiilset internetti igapäevaselt ja tegevusteks, mis vajavad parima kvaliteediga netti. Viimase generatsiooni 4G võrk tagabki, et ka kõige nõudlikumad teenused, kuni telesaadete onlainis jälgimiseni välja, toimiksid sujuvalt,“ tõi Andrus Hiiepuu välja 4G selgeid eeliseid.

TJA statistika kohaselt oli Elisal 2014. aasta teises kvartalis 4G kliente üle 40 700 ning käesoleva aasta teise kvartaliks oli see number kasvanud rohkem kui 160 000 kliendini.

Elisa eesmärk on jõuda 4G internetiga Eestimaa 99 protsendilise katvuseni.

Elisa on Põhjamaade sideteenuste pakkuja, mis teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755