Autor: Birjo Must • 4. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple ja Cisco lõid käed

Apple ja Cisco on löönud koostööks käed, et viia rohkem iPhone’e ja iPade äriklientideni.

Esmaspäeval avalikustatud partnerlus aitab Apple’i mobiiliseadmetel toimida paremini ärivõrgustikes, kus Cisco tooteid juba laialdaselt kasutatakse, kirjutab Wall Street Journal.

Firmad kavatsevad ühiselt luua ka tehnoloogia, mis aitab töötajatel, kes kasutavad iPhone’e ja iPade, efektiivsemalt tarbida Cisco teenuseid, näiteks nende video- ja veebikonverentside keskkonda.

Apple’i juht Tim Cook ja Cisco juht John Chambers teatasid, et firmad töötasid koostööleppe nimel 10 kuud. „Mulle sai selgeks, et koostöö Ciscoga annab meile võimaluse oma tööd transformeerida,“ märkis Cook.

Apple on viimasel ajal näinud vaeva, et oma äriklienditeenuseid laiendada. Möödunud aastal ei õnnestunud ettevõttel jõuda koostöökokkuleppele IBMiga. Apple tahab aga järjekindlalt kasvatada iPadide müüki, mis on tänavu oluliselt langenud.

Cisco püüab samal ajal tegevust rohkem fokusseerida ning keskenduda kasumlikumale ärile.

Apple peaks avalikustama uue iPhone’i-seeria juba 9. septembril. Firmal on käsil ka varasemast suuremate iPadide tootmine.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755