DNB Panga IT-juhiks sai Silja Särev

Septembrist liitus DNB Panga juhatusega Silja Särev, kes vastutab panga infotehnoloogia ning operatsioonide valdkonna eest.

Silja Särevi sõnul on DNB Pank Eestis viimase 9-10 aasta jooksul kasvanud väikesest filiaalist arvestatavaks pangaks, mis on oma fookuse selgelt seadnud suurettevõtete teenindamisele, liisingule ja kasvule neis valdkondades. „Viimaste aastate investeeringud IT-valdkonnas on tehtud selgelt selleks, et pakkuda klientidele mugavamat ja paremat teenust e-kanalites ning samal kursil plaanime jätkata ka tulevikus,“ ütles Särev.

Silja Särev liitus DNB Pangaga 2006. aastal ning tal on seljataga 18-aastane töökogemus panganduses. Ta on omandanud hariduse majandusõiguse erialal Tallinna Ülikooli Õigusakadeemias ning kuulunud DNB Panga meeskonda alates DNB filiaali asutamisest Eestis. Varasemalt on Silja Särev töötanud ka näiteks Sampo Pangas mitteresidentidest eraklientide teenindusjuhina ning Finantsinspektsioonis Euroopa Liidu projektide eksperdina.

DNB on üks Põhjamaade finantsgruppe ja Norra turuliider, pakkudes finantstooteid nii era- kui ka äriklientidele. DNB tegutseb 18 riigis üle maailma. Eestis on DNB ettevõtete laenuportfelli mahult turul neljandal positsioonil. DNB aktsiad on noteeritud Oslo börsil ja 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara