8. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sverdlik: optimismiks pole põhjust

Marko Sverdlik
Foto: Meeli Küttim
Proeksperdi juht Marko Sverdlik ütleb, et optimismiks või pikaajaliseks planeerimiseks praeguses poliitilises-majanduslikus olukorras põhjust pole ning ettevõte peab olema valmis turuolukorra halvenedes kiiresti reageerima, sest järgmise aasta ootused ja ennustused baseeruvad ebastabiilsetel alustel.

Insenertarkvara loomisega tegeleva Proeksperdi ostsid eestlased Taani suuromanikult Danfossilt välja tänavu jaanuaris, nüüd on Eesti firma eesmärk tuua 70% käibest välisturgudelt.. Täpsemat kava saate vaadata SIIT ning registreeruda SIIN.. 

„Võttes arvesse ootusi järgmise aasta käivet samas mahus suurendada, on eesmärk ambitsioonikas. Kindlasti jätkame turuosa kasvatamist olemasolevatel turgudel Taanis ja Soomes. Samaaegselt otsime aktiivselt võimalusi laiendada oma tegevusi ka teistes Skandinaavia riikides,“ sõnas Sverdlik.Marko Sverdlik tuleb rääkima välisturgudele laienemisest ning Eesti IT-ettevõtjate võimalustest maailmas 20. oktoobril toimuval IKT Aastakonverentsil 2015

Täispikka artiklit saate lugeda Äripäeva uudisteportaalist

Autor: Mari Mets, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755