9. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestimaised mobiilimängud tõstavad Google Play Store`is pead

Sellest kevadest sai ka Eesti mobiilimängu tootajatele võimalikuks müüa oma mänge Google Play Store`is. Võimalust kasutades on eestimaine mobiilimäng Captain Cash nädalaga saanud 600 allalaadimist ning on Eesti mängude edetabelis TOP 50 seas, mis on tegijate sõnul väga hea tulemus.

Captain Cash on 2013. aastal kolme EBS-i tudengi poolt asustatud mängustuudio esimene terviklik teos. Tegu on meelelahutusliku seiklusmänguga, mille eesmärk on reisida ümber maailma ning koguda kokku aardeid.

Enne Global Games on end Androidile murdnud Creative Mobile’i ülimenukas Drag Racing.Eesti mänguarendajatele avanes Google Play Store sellel kevadel kui sekkus president Toomas Hendrik Ilves isiklikult, kirjutades Google`i juhile.  

Autor: Merlin Mägi, ITuudised.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755