9. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Akadeemia jagab IT-magistrantide stipendiumiteks 52 000 eurot

Foto: Reuters/Scanpix
Skype ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus kuulutavad IT Akadeemia programmi raames välja stipendiumikonkursi IT-erialadel silmapaistvatele magistrantidele. Stipendiumifond on 52 000 eurot ning taotlusi saab esitada 21. septembrini.

Skype’i ja IT Akadeemia magistristipendium toetab silmapaistavate magistrantide õpinguid Tallinna Tehnikaülikooli küberkaitse ja arvutisüsteemide ning Tartu Ülikooli informaatika ja tarkvaratehnika magistriõppekavadel..

Stipendiumifond 2015/2016 õppeaastal on 52 000 eurot ning välja jagatakse kaheksa 6500 eurost stipendiumi.„Eesti IT kõrghariduse kõige ahvatlevama stipendiumi väljaandmisega toetame veelgi tugevamate ning pühendunumate magistrantide õpinguid informaatika ja infotehnoloogia erialadel justnimelt Eestis. Antud stipendiumil on senini olnud märkimisväärne mõju väga võimekate kohalike noorte haridusteele,“ ütles HITSA IT Akadeemia programmijuht Marily Hendrikson. Skype’i ja IT Akadeemia magistristipendiumiga on toetatud 29 tudengit alates 2013. aastast.Taotluste esitamise tähtaeg on 21. september ning stipendiaadid selguvad 5. oktoobriks.Lisainfot saate lugeda HITSA kodulehelt

Eesti IT Akadeemia on Eesti riigi, ülikoolide ja IKT sektori ettevõtete koostööprogramm, mida juhib Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus. HITSA eesmärgiks on IT-hariduse toetamine ja tänapäevase tehnoloogia juurutamine kõikide tasemete haridusasutustes, nende varustamine moodsate infosüsteemidega ning kõrge kvalifikatsiooniga IKT-spetsialistide ettevalmistamise tagamine.

Autor: Merlin Mägi, ITuudised.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755