Riigisektoris sideteenuste pakkumise hanke võitis Elisa

Elisa ärikliendiüksuse juht, juhatuse liige Jüri Teemant
Elisa ärikliendiüksuse juht, juhatuse liige Jüri Teemant

Elisa võitis Rahandusministeeriumi ja selle allasutuste ning Vabariigi Presidendi Kantselei ja Riigikantselei sideteenuste pakkumise riigihanke.

Elisa ärikliendiüksuse juhi, juhatuse liikme Jüri Teemanti sõnul käis riigihankel tihe rebimine. Teemant tõi välja, et Elisa alustas sideteenuste pakkumist riigiasutustele kolm aastat tagasi ning kliendid on rahul, sest kõik teenused on toiminud hästi ja sujuvalt. „Esimest korda võitis Elisa sideteenuste pakkumise hanke ministeeriumitele aastal 2012 ning tol korral saavutasime edu tänu soodsale hinnale. Riigiasutused hoidsid toona tänu Elisale märkimisväärselt kokku kulutustelt sideteenustele,“ rääkis Jüri Teemant.

Riigihanke konkursi tulemusena jätkavad Elisa sideteenuste tarbimist Rahandusministeerium ja selle allasutused Statistikaamet, Maksu- ja Tolliamet, Riigi Tugiteenuste Keskus ja Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus. Samuti pakub Elisa võidetud riigihanke raames sideteenuseid edasi Vabariigi Presidendi Kantseleile ja Riigikantseleile ning uue kliendina lisandunud Ida-Viru Maavalitsusele.

Võidetud riigihanke raames pakub Elisa riigiasutustele mobiilside, lauatelefoni ja mobiilse interneti teenuseid 3 aastat. Hanke läbiviijaks oli Rahandusministeeriumi Infotehnoloogiakeskus.

Elisa on Põhjamaade sideteenuste pakkuja, kes teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa Eesti AS käive oli 2014. aastal 95,2 miljonit eurot.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara