11. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Virkebau: annetame sõjapõgenikele 150 000 eurot

Argo Virkebau (Tele2 Eesti AS juht)
Foto: Raul Mee
Tele2 grupp annetab Euroopasse saabunud sõjapõgenike abistamiseks iga töötaja kohta 255 Rootsi krooni ehk kokku 150 000 eurot, mille eest varustakse 5700 puudustkannatajat vee, toidu, tekkide ning rõivastega.

Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul toetavad sõjapõgenikke kõik Tele2 tegevusriigid solidaarselt ning rahakogumisega jätkatakse jooksvalt. “Me teame, et sellest summast jätkub abi lühikeseks ajaks ning jätkame oma ettevõttes toetuste leidmisega,” ütles Virkebau.

Virkebau sõnul on oluline mõista, et tegemist on põgenikega, kes otsivad pelgupaika sõja eest ning soovivad pakkuda oma perele ja lastele turvalist elukeskkonda. "See on meie vastutus neid selles aidata täpselt nii nagu paljud Skandinaavia ja Euroopa riigid pakkusid pelgupaika Teise maailmasõja ajal eestlastele,” ütles Virkebau.Toetus edastatakse läbi ÜRO pagulasorganisatsiooni.

Autor: Merlin Mägi, ITuudised.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755