Infoturbeekspert Mikko Hyppönen esineb avaliku loenguga

Mikko Hüpponen
Mikko Hüpponen

Maailma juhtiva infoturbetarkvara tootja F-Secure viirusetõrje laborite juht ning maailma 50 kõige tähtsama Internetiga seotud isiku hulka valitud infoturbe ekspert Mikko Hyppönen peab 13. oktoobril IT Kolledžis avaliku loengu.

„Hyppöneni peetakse maailmas infoturbe rokkstaariks. Ta on väga kogenud esineja ning tema ettekannete sisu ei ole tehniliselt keeruline, mis pahatihti antud valdkonna ettekannetes kipub olema. Elulised näited viirusetõrjelabori avastustest, igapäevased ohud arvutikasutajatele ning põnev ülevaade küberkuritegelikust maailmast on garanteeritud,“ sõnas F-Secure tugikeskuse juht Raido Orumets ja lisas, et kindlasti ei saa tegemist olema tavalise loenguga, kuulajad saavad sellest tõelise elamuse.

Mikko Hyppönen on maailma juhtiva infoturbetarkvara tootja F-Secure viirusetõrje laborite juht ning ta on valitud maailma 50 kõige tähtsama Internetiga seotud isiku hulka (ajakiri PC World märts 2007). Ta on nõustanud infoturbe alal erinevaid USA, Euroopa ning Aasia valitsusasutusi ning esineb pidevalt maailma olulisematel infoturbe alastel seminaridel. Tema artikleid on avaldanud sellised ülemaailmse levikuga ajakirjad nagu Scientific American, Foreign Policy ja Virus Bulletin.

Loengut modereerib Baltic Computer Systems AS juhataja Ants Sild.

Inglisekeelne avalik loeng toimub 13. oktoobril kell 12.00 IT Kolledžis ning sellest tehakse otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara