16. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infoturbeekspert Mikko Hyppönen esineb avaliku loenguga

Mikko Hüpponen
Foto: Raul Mee
Maailma juhtiva infoturbetarkvara tootja F-Secure viirusetõrje laborite juht ning maailma 50 kõige tähtsama Internetiga seotud isiku hulka valitud infoturbe ekspert Mikko Hyppönen peab 13. oktoobril IT Kolledžis avaliku loengu.

„Hyppöneni peetakse maailmas infoturbe rokkstaariks. Ta on väga kogenud esineja ning tema ettekannete sisu ei ole tehniliselt keeruline, mis pahatihti antud valdkonna ettekannetes kipub olema. Elulised näited viirusetõrjelabori avastustest, igapäevased ohud arvutikasutajatele ning põnev ülevaade küberkuritegelikust maailmast on garanteeritud,“ sõnas F-Secure tugikeskuse juht Raido Orumets ja lisas, et kindlasti ei saa tegemist olema tavalise loenguga, kuulajad saavad sellest tõelise elamuse..

Mikko Hyppönen on maailma juhtiva infoturbetarkvara tootja F-Secure viirusetõrje laborite juht ning ta on valitud maailma 50 kõige tähtsama Internetiga seotud isiku hulka (ajakiri PC World märts 2007). Ta on nõustanud infoturbe alal erinevaid USA, Euroopa ning Aasia valitsusasutusi ning esineb pidevalt maailma olulisematel infoturbe alastel seminaridel. Tema artikleid on avaldanud sellised ülemaailmse levikuga ajakirjad nagu Scientific American, Foreign Policy ja Virus Bulletin.Loengut modereerib Baltic Computer Systems AS juhataja Ants Sild.Inglisekeelne avalik loeng toimub 13. oktoobril kell 12.00 IT Kolledžis ning sellest tehakse otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee

Autor: Merlin Mägi, ITuudised.ee toimetaja

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755