30. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reet Roos: turuliidrid tehku oma Taxify

Reet Roos Äriplaanil 2016.
Foto: Marko Mumm/Meediafoto
Reklaamiettevõtja ja endine riigikogu liige Reet Roos leiab, et iga turuliider peaks kasutama ära oma kogemust ja infot ning looma nii-öelda oma Taxify.

„Mulle ei mahu pähe, et terves maailmas ja ka Eestis, ei ole näiteks taksoturu liider teinud oma Taxifyd. Sul on kogu turg, sissetulek - ja sa ei tee seda,“ imestas Roos. „Kui sa ei taha, et keegi tuleb su turule ja ampsab ära arvestava tüki sellest, siis peab olema ise tähelepanelik ja inovaator.“

Roosi sõnul on lahti läinud start-up'i-maania ja kogu aeg tõstetakse üles küsimust, millisesse start-up'i keegi investeerib. Roos loodab, et selle vahuga koos tuleb ka ettevõtteid, mida reaalselt luuakse ja mis jäävad turule püsima.

Mis puudutab järgmist aastat ja tulevikku laiemalt, siis Roosi sõnul on siin võtmesõnaks kiire tehnoloogiline areng - olla konkurentidest efektiivsem.  Ta rõhutas, et kuna talle meeldivad noored ja vihased inimesed, siis tahaks ta selliseid näha rohkem ka meie valitsuses.

Täispikka artiklit saab lugeda Äripäeva portaalist.

Täna toimub Tallinnas Äripäeva iga-aastane suursündmus, konverents Äriplaan, kuhu on kokku tulnud arvamusliidrid - ühed esinema, teised kuulama ja kaasa mõtlema. Äripäev vahendab kogu päeva Nordea kontserdisaalis toimuvat.

Autor: Alyona Stadnik, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755