2. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes juba on tulemas IKT Aastakonverentsile 2015

IKT Aastakonverentsile on end kirja pannud juba üle 60 osaleja.
Foto: Merilin Kukk
20. oktoobril toimub IKT Aastakonverents 2015, kuhu on ennast kirja pannud juba üle 60 osaleja. Laval on 12 oma ala asjatundjat, kes jagavad enda kogemusi äri kasvatamisel.

Konverentsil tutvustab TNS Emor spetsiaalselt konverentsiks läbi viidud IKT sektori uuringut. TOP 5 Singapuri iduettevõtte hulkavalitus Nanu looja Martin Nygate räägib Aasia turgudele sisenemisest ning maailmakuulsa konsultatsiooniettevõtte McKinsey tehnoloogia suuna direktor Jacques Bughin tutvustab maailma edukate ettevõtete näiteid IKT rakendamisel. 

Lisaks jagavad välisturgudel läbilöömiseks soovitusi Eesti IT-ettevõtete juhid (Marko Sverdlik, Oleg Shvaikovsky, Tiit Paananen, Henn Ruukel, Kristjan Hiiemaa) ning IKT rakendamisest erinevate valdkondade ettevõtetes räägivad kogemustega tippjuhid (Rain Vääna, Priit Põldoja, Asso Lankots).

Konverentsil osalejate nimekirja saate vaadata SIIT.

Esinejad ja programm avaneb SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755