7. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hambaraviäpp kandideerib Aasta Uuendaja tiitlile

Hambaraviäpp aitab meeles hoida järgmist külastuse aega.
Sakala Hambaravi on valmis saanud uudse hambaravi äpiga, mis aitab lühendada ravijärjekordi ning muuta ravisüsteemi efektiivsemaks. Hambaraviäpp on valitud Eesti Ettevõtlusauhindade Aasta Uuendaja nominendiks.

“Kuna hambavalu võib meid tabada kasvõi seenemetsas ja siis ei ole pikalt aega administraatoritega ping-pongitada, et kiiresti ja sobivat aega enda hambaarsti juurde saada,” selgitas Sakala Hambaravi tegevjuht Hendrik Kiige hambaraviäpi loomise tagamaid. Tema sõnul arendas hambaravikliinik rakenduse välja arvestades nii patsientide vajadusi kui ka arstide ootuseid.

Sakala Hambaravi kogemus näitab, et rakenduse väljaarendamisest on kasu nii kliinikule, patsientidele kui ka meditsioonisektorile laiemalt, sest eriarstide ootejärjekorrad on teatavasti oodatust pikemad – optimeerides enda süsteeme, muutuks Eesti ravisüsteem ka efektiivsemaks.

“Kui mõni patsient tühistas enda raviaja, siis sageli jäi arstil tööpäeva paus ja samal ajal ei saanud teised patsiendid kiiresti sobivat arstiaega – see pikendas asjatult ootejärjekordi. Lisaks ajagraafikute paremale planeerimisele aitab hambaraviäpp muuta hambaarsti teenused ja teenustega seotud info patsientidele oluliselt kättesaadavamaks,” tõi Kiige esile rakenduse funktsionaalsust.

“Hambaraviäpi oluliseks eeliseks on lisaks ka personaalsete meeldetuletuste saamine –  näiteks lisatakse arstiaeg otse nutitelefoni kalendrisse või saadetakse kord aastas meeldetuletus, et on aeg hambaid arsti juures kontrollida või edastatakse mõni ravispetsiifilisem meeldetuletus ” selgitas Kiige. 

Kiige sõnul on lähiajal plaanis teha rakendus kättesaadavaks ka mitmekeelsena.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755