Autor: ITuudised.ee • 11. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fortumo hakkab makseid pakkuma Windows Phone Store’is

Fortumo juhatuse liikmed (vasakult) Martin Koppel, Rain Rannu ja Gerri Kodres.
Mobiilimakselahendusi pakkuv ettevõte Fortumo käivitas koostöös Filipiinide suurima mobiilioperaatoriga Smart mobiilimaksed Windows Phone Store rakendustepoes.

70 miljonit Smarti kasutajat saavad Windows Phone Store’is nüüd tasuda rakenduste ja mängude eest oma mobiiliarve kaudu.

„Meil on hea meel, et saame koos Fortumoga pakkuda oma kasutajatele kõige mugavamat maksemeetodit virtuaalsete ja digitaalsete kaupde ostmiseks Windows Phone Store’is. Smarti eesmärgiks on tuua klientideni uudseid ja mugavaid digitaallahendusi ning koostöö Fortumo ning Microsoftiga aitab meil seda teha,“ kommenteeris partnerlust Mellissa Limacoco, Smarti innovatsiooni ja tootearenduse grupi juht.

Maailmapange andmetel on krediitkaardiomanikke Filipiinidel alla 3 miljoni, samas kui nutitelefonide arv riigis ületab sel aastal 40 miljoni piiri. See tähendab, et arenevatel turgudel nagu Filipiinid võimaldavad mobiilimaksed kümnekordistada inimeste hulka, kes saavad veebimakseid teha.

Fortumo on viimastel aastatel tugevalt laiendanud tegevusi Aasias, 2014. aasta oktoobris avas ettevõte kontori Singapuris. Lisaks on Fortumol kontorid Pekingis, Delhis ja Mumbais. Hiljuti teatas Fortumo koostöö käivitamisest Tai mobiiloperaatoriga dtac ja juhtiva nutitelefonide tootjaga Huawei. Fortumo maksed on kättesaadavad 15 Aasia riigis.

Lisaks Windows Phone Store’ile kasutavad Fortumo platvormi juhtivad Aasia digitaalsete teenuste pakkujad ja mänguarendajad nagu Gaana, UCWeb, Box TV, Ditto TV, Mobogenie, Boyaa, Octro ja Games2Win. Selleks teeb Fortumo koostööd enam kui 350 mobiiloperaatoriga üle maailma.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, kelle klientideks on muu hulgas Microsoft, Facebook, 21st Century Fox, WeChat, Alibaba, Gameloft ja Electronic Arts. Fortumo pakub tööd 70-le inimesele Tallinnas, Tartus, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Mumbais, Singapuris ja Londonis. Fortumo on valitud Ettevõtluse Auhinna konkursil aasta ettevõtteks ja aasta eksportööriks. Ajakirja Forbes Eesti edukamate internetiäride edetabelis oli Fortumo 2013. ja 2014. aastal esimesel kohal. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755