8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lingvist pälvis säravaima startija tiitli

Tallinna ettevõtlusauhindade 2015 võitjad.
7. oktoobri õhtul toimunud Tallinna ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul kuulutati välja Tallinna ettevõtlusauhindade 2015 võitjad.

2015. aasta säravaimaks startijaks tunnistati Lingvist Technologies OÜ.

Lingvist on keeleõppetarkvara, mis võimaldab keeli õppida kiiresti ja efektiivselt, põhinedes keele statistilisel analüüsil. Rahvusvahelisest ärikiirendist alguse saanud idufirmal on tänaseks üle 120 000 õpilase üle maailma ning ettevõte on äratanud huvi nii investorite kui maailma suurimate keeleõppefirmade seas.

Lisaks jagati parima arendusprojekti, parima koostööprojekti, aasta töökohtade looja, parima turismiteo ja vastutustundliku ettevõtja tiitlid.

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755