19. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Transferwise: edu ei mõõdeta töötundidega

TransferWise personaliarhitekt Kairi Pauskar.
Foto: TransferWise
Transferwise’i personaliarhitekt Kairi Pauskar ütles, et nende ettevõttes on kõik töötajad kui ettevõtjad ning keegi ei jälgi töötunde.

„Küsimus pole niivõrd ühiskonnas, kui igas konkreetses ettevõttes ja selle eripärades. Kui välja arvata ametikohad, mis eeldavad graafikujärgset tööd, siis ei jälgi Transferwise'is keegi töötunde või seda, mis kell keegi hommikul kontorisse saabub või millal lahkub,“ ütles Pauskar küsimusele, mida arvab Transferwise kuuetunnisest tööpäevast.

„Kõik meie töötajad on ettevõtjad - nad vastutavad ettevõtte käekäigu eest ja omaenda tööülesannete eduka täitmise eest. Seda edu ei mõõdeta mitte töötundide, vaid tulemustega ja väga konkreetsete mõõdikutega, mille eesmärgi seab enamasti inimene ise,“ ütles Pauskar ning lisas, et seetõttu on tööpäeva pikkuse kehtestamine nende jaoks pigem eilne päev.

Autor: Rainer Saad, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755