27. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Signwise põikleb pankroti eest

Signwise`i tegevjuht Tiit Anmann.
Foto: Andres Haabu
Riigilt sadu tuhandeid eurosid tuge saanud idufirma Signwise üritab pankrotist pääseda, sõlmides kohtuväliseid kokkuleppeid.

„See, kas ettevõtted on maksejõuetud, on natuke nagu definitsiooni küsimus. Meil on võlgnevused. Me tegeleme finantseerimiste kaasamisega ja täna me kõiki kohustusi ei ole võimelised täitma. Töö selle nimel käib, et võlgnevused tasutud saaksid,“ tunnistas Signwise'i juht Tiit Anmann.

Ta on kolme ettevõtte juhatuse liige, mis kõik on seotud Signwise'i kaubamärgiga. Signwise tegeleb delikaatsete isikuandmete pilves hoidmise ja digiallkirjastamise teenuse pakkumisega.

Anmanni sõnul sõlmib firma kohtuväliseid leppeid pankrotiavalduste ennetamiseks seetõttu, et firmas nähakse, et on võimalik tegevust siiski jätkata. „Kui mõni võlausaldaja ei jõua nii kaua oodata, siis meie ei saa midagi teha,“ nentis Anmann. Ta lisas, et pankrotimenetlus tehakse siis, kui enam sihti ei ole. „Me tõesti usume oma tegevusse,“ kinnitas Anmann.

Pikemalt saab lugeda Äripäevast.

Autor: Maarit Eerme, kaubandus.ee toimetaja

Autor: Marta Jaakson, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755