Autor: ITuudised.ee • 2. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Argo Virkebau otsib mantlipärijat

Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau.
Tele2 Eesti tegevjuht Argo Virkebau otsib enda kõrvale praktikale noort visionääri, kes kaasatakse ettevõtte rahvusvahelisse juhtimisse, lennutatakse õppe- ja tööreisidele üle Euroopa ning erivisiidile Silicon Valleysse tutvuma maailmakuulsate tehnoloogiaettevõtetega.

Tele2 juhi Argo Virkebau sõnul otsib ta aastaks personaalsele praktikale juhiomadustega noort inimest, kellel on ambitsioon saada tulevaseks tippjuhiks või kasvõi tema mantlipärijaks.

“See ei ole tavaline praktika, vaid strateegilisel tasemel töö. Praktikant hakkab meie majas vedama vastutusrikkaid projekte ning osalema ettevõtte juhtimises ja strateegia kujundamises nii Eestis kui Tele2 teistes tegevusriikides,” rääkis Virkebau ja lisas, et sellisel tasemel ning boonustega praktikat ei paku ükski teine kohalik ettevõte.

“Ma ei otsi kõrvaltvaatajat, vaid noort ja talendikat ideede generaatorit, kes toob ettevõttesse värskeid mõtteid ning lähenemisi. Vastutasuks pakun personaalset arenguprogrammi, vinget rahvusvahelise koostöö ja juhtimiskogemust. Sisuliselt on see võimalus aastad karjääriredelil vahele jätta ning liftiga otse tippu sõita,” ütles Virkebau.

Tegevjuhi praktikanti ootavad töö- ja õppereisid Tele2 Euroopa üheksas tegevusriigis ning praktika lõpus lähetatakse ta USA-sse kohtuma ja kontakte looma Silicon Valley tehnoloogiatähtede Skype’i, Microsofti, Twilio ning Alchemisti juhtidega.

Programmi lõppedes teeb Tele2 praktikandile tööpakkumise.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755