Oktoobris alustas tegevust uus tehnoloogiauudiste sait

tehnoloogiasait
Geenius.ee peatoimetaja Henrik Roonemaa (paremal) ja tehnoloogiaajakirjanik...

Oktoobris alustas tegevust uus tehnoloogiauudiseid kajastav veebiväljaanne Geenius.ee, mille peatoimetaja on tehnoloogiaajakirjanik Henrik Roonemaa.

Novembrist liitus Geenius.ee meeskonnaga ka tehnoloogiaajakirjanik Hans Lõugas.

“Tehnoloogial on meie eludele tohutu mõju ja ajakirjanikena selle uurimine ning seletamine on lõputu tööpõld. Olen väga põnevil, et saan uuenduslikus väljaandes huvitavate kolleegidega seda tööd jätkata,” ütles Lõugas, kes on viimastel aastatel töötanud Eesti Päevalehe ja Delfi tehnoloogiaajakirjanikuna.

Geenius.ee kajastab uudiseid Eestist ja maailmast, annab tarbijanõu seadmete ja teenuste kohta ning küsitleb otsustajaid. "Me valvame, et suurfirmad sulle kotti pähe ei üritaks tõmmata ning tahame olla sulle toeks, et sa oskaksid tehnoloogiamaailmas võimalikult hästi toime tulla," kirjutab Roonemaa Geenius.ee saidis.

Roonemaa sõnul elatub sait puhtalt reklaamist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara