Skype loojad tegid robotkulleri

pakirobot
Idufirma Starship Technologies ärijuht Allan Martinson (vasakul)ja üks...

Eesti seni suurima tehnoloogiaime ühed loojad on saladuskatte all valmistanud 15 kuud robotit, mis peaks täielikult muutma seda, mismoodi saadetisi inimestele koju tuuakse.

Pakkide kojukannet hakkavad tundmatuseni muutma Skype’i asutajate hulka kuulunud Ahti Heinla ja Janus Friis, kelle loodud idufirma Starship Technologies on välja töötanud iseliikuva pakikanderoboti. Ettevõtte ärijuht Allan Martinson ütleb, et seda võib liialdamata kutsuda kandidaadiks uue Skype’i tiitlile.

Kujutage ette, et olete endale tellinud midagi veebipoest ja ootate, et pakk kohale jõuaks. Olete valinud kas kulleriga kojutoomise või pakiautomaati viimise. Seejärel peate kulleri saabumise ajal kindlasti kodus olema või hoolega planeerima, et pakiautomaadi juures ära käia. Kujutage aga nüüd ette, et paki tellimise järel ei pea te ühtegi lisaliigutust tegema. Kui pakk on saabunud postkontorisse, otsustate, mis ajal see teie koju jõuab. Saadetis on kohal mõneminutilise täpsusega, te näete täpselt selle teekonda. Martinson võrdleb seda pakiautomaadi teenusega, selle vahega, et nüüd tuleb “automaat” koju kätte. Ning mis kõige tähtsam – selle eest tuleb maksta märksa vähem.

Pikemalt saab lugeda Äripäeva veebist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara