5. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani uueks juhiks saab Gert Tiivas

Starman Grupi juhatuse esimees Gert Tiivas.
Foto: Raul Mee
Starmani senine nõukogu esimees Gert Tiivas asub alates neljapäevast, 5. novembrist, Starmani juhatuse esimehe ametikohale, hakates vastutama ettevõtte strateegilise juhtimise ja tegevuse laiendamisele suunatud projektide eest.

Starman Grupi tegevjuhi ja juhatuse liikmena jätkab tänavu suvel Starmaniga liitunud Aivo Adamson, kelle ülesandeks on Starman Grupi igapäevase äritegevuse juhtimine Baltikumis.

Starman Grupi nõukogu uueks esimeheks valiti ettevõtte suuraktsionäri investeerimisfirma East Capitali partner Kestutis Sasnauskas. “Starman on kasvanud East Capital Exploreri suurimaks investeeringuks ja peame oluliseks suunata veelgi suuremat tähelepanu ettevõtte väärtuse kasvatamisele. Arvestades Starmani ambitsioonikaid plaane lähiaastateks, on loogiline, et Gert saab täielikult pühenduda Starmani arendamisele,” lausus Sasnauskas.

Gert Tiivase sõnul asub ta ettevõtte juhatusse kindla enesetundega, sest on viimase kolme aastaga firma äri ja meeskonda põhjalikult tundma õppinud. “Mul on hea meel, et avanes võimalus töötada igapäevaselt koos Aivo ning ülejäänud Starmani fantastilise tiimiga selle nimel, et ettevõte kasvaks kiiresti ka edaspidi. Meil on palju ideid, kuidas Starmani klientidele tulevikus veelgi lahedamaid teenuseid pakkuda,” lausus Tiivas.

Gert Tiivas liitus East Capitaliga 2006. aastal. Aastatel 2007-2011 oli ta East Capital Exploreri tegevjuht ja viimastel aastatel vastutas East Capitali private equity investeeringute eest Balti riikides. Enne East Capitaliga liitumist töötas ta kasvavate turgude juhina börsifirmas NASDAQ OMX ja Tallinna börsi tegevjuhina. Gert Tiivasel on bakalaureuse kraad majanduses ja magistrikraad rahvusvahelistes suhetes.

Starman Gruppi kuuluvad AS Starman Eestis ja UAB Cgates Leedus. Starmani ja Cgates’i müügitulu ulatus 2014. aastal kokku 50 miljoni euroni ja ettevõtete maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli samal ajal 23 miljonit eurot. Ettevõtete fiiberoptiline kaabelvork jõuab Baltikumis kokku rohkem kui 700 000 koduni.

AS Starman on telekommunikatsioonifirma, kes pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel, mis on kättesaadav 90% Eesti territooriumil. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab tööd 330-le inimesele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755