Autor: ITuudised.ee • 12. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reedel toimus Baltimaade suurim kasutajakogemuse disaini konverents

Tobii Technology pilgujälgimise evangelist ja koolitaja Tommy Strandvall esinemas eelmisel aastal WUD konverentsil.
Reedel toimus Tallinna Ülikoolis Baltimaade suurim kasutajakogemuse disaini konverents Tallinn WUD 2015, kus uudseid lahendusi digitoodete ja teenuste kasutajakogemuse innovatsiooniks otsis ligi 500 IT-arendajat, disainerit ja turundajat.

WUD Tallinna konverents toimus tänavu üheksandat korda ning keskendus disainiväärtustele ja ideede genereerimisele.

Konverentsi peaesinejateks oli maailma ühe olulisema veebidisaini ajakirja Smashing Magazine peatoimetaja Vitaly Friedman ja Philips Research vanemteadur Jettie Hoonhout. Friedman rääkis kohanduva veebidisaini väljakutsetest ehk sellest, kuidas kohanduv veebidisain on oluliselt muutnud disainiprotsessi lähtealuseid, tehnikaid ning praktikat.

Jettie Hoonhout keskendus üldisemalt toodete ja teenuste disainiprotsessile ning arutles selle üle, miks on oluline töötada multidistsiplinaarsetes tiimides kogu arendusprotsessi vältel.

Lisaks astusid üles mitmed valdkonna eksperdid: Elise Sass (Microsoft), Calum Cameron (Startup Wise Guys) Yuri Vedenin (UXpresso, ITMINE) Bartosz Mozyrko (UsabilityTools), Nuno M. Garcia (University of Beira Interior). Konverentsi modereeris Kristjan Karmo.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755