26. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netflix tuleb Eestisse

Jutud käivad, et Netflix laieneb uuel aastal Eestisse.
Foto: EPA
Tehnoloogiaportaal Geenius kirjutab, et maailma üks edukamaid ning populaarsemaid filmide ja TV-sarjade vahendajaid ja tootjaid Netflix laieneb järgmisel aastal Eestisse.

"Kõik meie rahvusvahelised koostööpartnerid võtavad seda kindla tõsiasjana, et Netflix on otsustanud 2016. aasta esimeses kvartalis muuhulgas ka Eestisse laieneda," ütles Eesti telemaailmas informeeritud inimene portaalile Geenius. Kuna tal pole voli ei Netflixi ega partnerite nimel ametlikult kõneleda, ei saa ta oma nime all seda öelda..

Kuidas siinsete ettevõtete partnerid Netflixi Eesti-plaane teavad? Väga lihtsalt: Ameerika firma ostab Eesti tarvis telesisu litsentse kokku, ütles teine valdkonda tundev ekspert.Seega on valdkonnas avalik saladus: Netflixi teenust saab järgmisel aastal ka Eestis osta.Firma ei ole Geeniuse toimetuse ametlikule päringule vastanud, kuid selle infoga klapib igati Netflixi enda antud vihjeke. Kui varem kinnitas firma oma kodulehel, et Eestis pole teenus saadaval, siis nüüd öeldakse ühemõtteliselt: “Netflix tuleb peagi maailma sellesse osasse."Loe pikemalt portaalist Geenius

Autor: Harry Tuul, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755