1. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati esimene e-residentidele suunatud äriplatvorm

eResNetworki kaasasutaja Kaspar Triebstok.
Avatud on esimene erasektori algatatud platvorm eResNetwork, mis on suunatud vaid e-residentidele.

„E-residentsus võimaldab vahetut ja turvalist isikute identifitseerimist. See muudab viisi, kuidas Interneti platvormid ja suhtlus täna töötab. Peamised Facebooki, Google, AirBnB ja teiste veebiplatvormide probleemid tulenevad just asjaolust, et kasutajad ei ole tegelikult identifitseeritud. See ongi probleem, mille eResNetwork lahendab,“ ütleb Kaspar Triebstok, eResNetworki kaasasutaja.

eResNetwork platvormil saavad kasutajad end ID-kaardiga sisse logides turvaliselt suhelda teiste e-residentidega, ettevõtete ja startup’idega, investorite, eriala nõustajate ning riigi esindajatega. Platvorm pakub e-residentidele eksklusiivseid pakkumisi ja ärivõimalusi ning võimalust jagada oma kogemusi teiste e-residentidega. 

Ärivõrgustiku idee sai alguse esimesel e-residentsuse teemalisel Garage48 üritusel ning idee taga on digitaalse innovatsiooni agentuur Rubik’s Solutions. Täna on meeskonnas 7 liiget Eestist, Suurbritanniast ja USAst. eResNetwork on valitud ka Ajujahi Top 30 finalisti hulka..

eResNetwok esmane alpha versioon on üleval www.eresnetwork.eu

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755