Rovio saab uue juhi

Angry Birds
Angry Birds

Soome ettevõte Rovio, kes on maailma ühe populaarsema mängu Angry Birds autor, saab uue juhi.

Endine juht Pekka Rantala, kes juhatas Rovio vägesid vaid ühe aasta, astub ametikohalt tagasi. Rantala juhiks olemise ajal tegi ettevõte läbi restruktureerimise, mis hõlmas ka paljude töökohtade kaotamist.

Alates uue aasta algusest saab Rovio uueks juhiks ettevõtte endine õigusspetsialist Kati Levoranta.

Ühtlasi on teada, et Rovio plaanib varasemast rohkem iseseisvust anda ettevõtte kahele suuremale divisjonile: mängu- ning meediaosakonnale. Meediaosakonda hakkab juhtima Rovio endine juht Mikael Hed, mängudeosakonna juhiks määrati Wilhelm Taht.

Ettevõtte üks omanikke Kaj Hed lausus Reutersile, et Rovio varem juurutatud tsentraliseeritud süsteem tõi kaasa liiga aeglase otsustamise. „Kuna endine juht polnud enam kõige firmas toimuvaga otseselt seotud, tundis Rantala, et see töö pole enam tema jaoks,“ selgitas Hed.

Angry Birds loodi 2009. aastal, tegu on kõigi aegade enim allalaetud äpiga. Kuigi viimastel aastatel pole ettevõte erilist minekut enam näidanud, loodetakse, et uue aasta märtsis välja tulev 3D-film puhub ettevõttele taas elu sisse ning toob endaga kaasa mitmete uute litsentsilepingute sõlmimise.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

Arvamused

Teabevara