11. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hinrikus pani raha salapärasesse idusse

Taavet Hinrikus
Foto: Andres Haabu
Transferwise'i asutaja ja Eesti rikaste edetabeli kolmas mees Taavet Hinrikus investeeris salapärasesse idufirmasse Curve, vahendas tehnoloogiaportaal Techcrunch.

Londonis tegutsev firma kogus kaks miljonit dollarit ning investorite hulgas oli 2013. aastal Äripäeva aasta ärimeheks valitud Hinrikuse kõrval rida valdkonna tähti.

Techcrunch toob esile Ricky Knoxi ettevõttest Tandem, Ed Wray firmast Betfair ja Google Walleti endised meeskonna liikmed. Samuti paigutasid Curve raha Speedinvest, Seedcamp ja Londoni investeerimisfond.Rahasüst aitab ettevõttel tulla turule uuel aastal. Samal ajal pole Curve'i loojad avalikult selgitanud, mida nende toode tegelikult teeb. Nad on vaid öelnud, et Curve’i eesmärk on saada ainsaks kokkupuuteks isiku ja tema raha vahel ning vastutasuks anda rohkem kontrolli igapäevaste rahaasjade üle. Techcrunchi hinnangul võib olla tegu tootega, mis ühendab endas mobiili ja kaardimakse eeliseid.

Autor: Harry Tuul, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755