23. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milliseid seadmeid ostetakse jõulude eel kõige enam?

Tahvelarvuti
Foto: Veiko Tõkman
Paljud inimesed soetavad jõulude eel endale või oma lähedastele erinevaid tehnikakaupu ning kingikotti pannakse nii arvuteid, kõlareid kui nutitelefone.

EMT ja Elioni müügikanalites on tänavune müügihitt number üks iPhone 6S, mida on saatnud edu alates müügile tulekust. Muusikasõprade eelistus on kindlalt Marshall London nutitelefon, millega saab kaasa kvaliteetse Marshalli kõlari.

Sülearvutite jõulumüügi TOP5 hulka mahuvad 3 erineva tootja ehk Delli, Lenovo ja Apple’i seadmed. Odavamast hinnaklassist on esindatud Dell Inspiron 15 (5558), mis on sobilik arvuti koolilapsele internetis surfamiseks ja tekstitöötluseks. Lenovo IdeaPad G50-80 on kiire protsessoriga ja hübriid kõvakettaga süler ning kallimast hinnaklassist mahtus TOP5 hulka Apple MacBook Air, Dell Inspiron 15 (5547) ning Lenovo IdeaPad.

Nagu eelmiselgi aastal, on ka tänavu väga nõutud lastele suunatud Lotte sümboolikaga nutiseadmed nagu Huawei Y5 Lotte mobiiltelefon ning tahvelarvuti Lenovo Tab 2 A8-50L Lotte.

Heliseadmete poolelt on tänavu positiivseks üllatajaks Marshalli bränd. EMT ja Elion alustasid kõigepealt Marshalli kõrvaklappide müügiga, liikudes sealt edasi kõlarite poolele. Üks müügihitt selles kategoorias on Marshall Stanmore bluetooth kõlar.

Suur nõudlus on ka lastele mõeldud kõrvaklappide Coloud Boom Kids järele ning hästi läheb ka Harman Kardon Onyx bluetooth kõlar, mis töötab ka aku pealt ning mida on kerge endaga kaasa võtta.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755