Nutitelefonide hooldusfirma Soomest avab esinduse Tallinnas

Nutitelefoni purunenud esikülg.
Nutitelefoni purunenud esikülg.

Nutitelefonide kiirhooldusele spetsialiseerunud Soome ettevõte iTapsa avab täna Tallinnas oma esimese välisesinduse.

iTapsa asutaja ning juhi Tapio Marjaneni sõnul soovivad nad muuta nutitelefonide kiirhoolduse klientidele võimalikult lihtsasti kättesaadavaks. „Pakume neid samu kvaliteetseid teenuseid, mida Soomeski, aga veidi soodsamate hindadega,“ kinnitas ta pressiteates. Marjaneni sõnul on nutitelefonide kiirhoolduse järgi nõudlust, sest seadmete põhivead - näiteks probleemid laadimisega - ei tähenda tingimata uue telefoni hankimist. „Tihtipeale õnnestub need parandada kiiresti, samal ajal kui klient esinduses ootab,“ märkis ta. iTapsa asutaja kinnitusel tasub telefoni hooldada spetsialisti juures, sest nii saab varuosadele ja tööle aastase garantii. Kui telefonil ilmneb garantiiaja jooksul sama probleem uuesti, parandatakse see ilma lisakuludeta, sõnas Marjanen. Soome firma 44ruutmeetrine esinduspind asub Tallinna kesklinnas Maakri tänaval. Lisaks juhatajale Marju Reilikule on tööl veel kolm inimest. iTapsa seitse esindust Soomes asuvad Helsingis, Espoos, Turus, Tamperes ja Joensuus. Firmas töötab 20 inimest.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

ERPLY otsib SÜSTEEMIADMINISTRAATORIT

Majandustarkvara OÜ

01. november 2017

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Arvamused

Teabevara