Autor: ITuudised.ee • 13. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaja Kallas võib saada europarlamendi IT-auhinna

Europarlamendi liige Kaja Kallas.
Foto: Andras Kralla
Euroopa parlamendis digitaalse ühisturu raportit koostav Kaja Kallas nomineeriti 2016. aasta saadiku auhinnale info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnas.

"Viimase poole aasta jooksul on minu töö europarlamendis väga tihedalt olnud seotud digitaalse ühisturu raportiga, mille peamine sõnum on innovatsiooni toetamine Euroopas. Ju on minu pingutused selles vallas silma jäänud, sest pikki ja tuliseid vaidluseid on peetud omajagu," kommenteeris Kallas pressiteates.

Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonda peavad auhinna väljaandjad oluliseks, sest selle kaudu on võimalik parandada Euroopa Liidu konkurentsivõimet ning täita majanduse ja ühiskonna pidevalt muutuvat nõudlust. Auhind tunnustab saadikut suure töö eest, mis on tehtud selleks, et kaasajastada avalikke teenuseid ning arendada teadust ja tehnoloogiat Euroopas.

Saadikuauhindu annab igal aastal välja ELi poliitikaid kajastav The Parliament Magazine. Lisaks Kallasele on samas kategoorias nomineeritud Luksemburgist pärit saadik Mady Delvaux ning saksa saadik Angelika Niebler. Hääletada saavad vaid europarlamendi saadikud ning võitjad selguvad 16. märtsil auhinnatseremoonial.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755