Autor: ITuudised.ee • 14. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 taastas esimesena lojaalsusprogrammi

Tele2 hakkab pakkuma rohkem internetimahtu.
Foto: Raul Mee
Tele2 Eesti tõi esimese operaatorina taas turule lojaalsusprogrammi, mis pakub tasuta internetimahtu klientidele, kes oma pere numbrid ühe lepingu alla koondavad.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul kasutavad Eesti inimesed mobiilset internetti võrreldes paariaasta taguse ajaga ligi 60% enam, mistõttu on kasvanud ka nõudlus suuremate internetimahtude järgi.

"Otsustasime luua lojaalsusprogrammi Tele2 tänastele klientidele ning pakkuda neile midagi hästi konkreetset, lihtsat ja vajalikku – tasuta internetti," selgitas Aron pressiteates.

Tema sõnul on mitmed Eesti telekomioperaatorid uute klientide nimel peetavas võidujooksus olemasolevad kliendid piisava tähelepanuta jätnud.

Uue lojaalsusprogrammiga saavad liituda kõik vähemalt kaheliikmelised pered. "Tahamegi vastu tulla just neile peredele, kelle jaoks on mobiiltelefon igapäevane töö- ja meelelahutusseade, mida kasutatakse aktiivselt uudiste ja e-kirjade lugemiseks, videote vaatamiseks, muusika kuulamiseks, pangatehingute tegemiseks, piltide jagamiseks sotsiaalmeedias ning erinevate teiste toimingute tarbeks," ütles Aron.

Iga uue pereliikme lisandumisega saavad lojaalsusprogrammiga liitujad kasutada järjest enam tasuta internetti, lisas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755