Autor: ITuudised.ee • 19. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tarkvaraarendaja eksis Android-robotite sekka

Android-robotite sekka eksinud tarkvaraarendaja.
Foto: Mooncascade
Saanud inspiratsiooni veebis levinud piltmõistatustest, kus lumememmede vahelt tuli panda üles otsida, avaldas Eesti suurim mobiilirakendusi arendav ettevõtte Mooncascade Facebookis mõistatusest oma versiooni.

Mooncascade´i piltmõistatusel tuleb erinevate operatsioonisüsteemi Android robotite seast sinna eksinud üksik tarkvaraarendaja üles leida.

Küsimusele, kas Mooncascade´i disainer joonistas kõik need erinäolised robotid ise, vastas ettevõtte kaasasutaja Priit Salumaa pressiteates, et nad tegid selleks kahemõõtmelise lõuendilõimealgoritmi.

Mobiilirakenduste ning veebi arendamisega tegeleva Mooncascade´i koostööpartnerite hulka kuuluvad nt telekomifirmad Elisa ja TeliaSonera ning mitmeid iduettevõtted, nt Parku ja TransferWise.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755