Gert Tiivas lahkub kolmekuise töö järel Starmani juhi kohalt

Gert Tiivas
Gert Tiivas lahkub Starmani juhi kohalt.

Alles mullu novembris telekomifirma Starman Grupp juhatuse esimeheks saanud Gert Tiivas otsustas isiklikel põhjustel ametist lahkuda.

"Avaldan nõukogu poolt tänu selle hindamatu tööalase panuse eest, mida Gert on viimaste aastate jooksul ettevõtte arengusse andnud," lausus Starman Grupi nõukogu esimees Kestutis Sasnauskas.

Starmani varasem nõukogu esimees Gert Tiivas asus ettevõtte juhatuse esimehe ametikohale 5. novembril 2015. Asun juhatusse kindla enesetundega, sest olen viimase kolme aastaga firma äri ja meeskonda põhjalikult tundma õppinud, lausus Tiivas toona.

Starman Grupi tegevjuhina jätkab endine hansapankur, mullu kevadeni maanteeametit juhtinud Aivo Adamson, kelle vastutusalas on alates suvest kogu grupi äritegevus Baltimaades.

Starman Gruppi kuuluvad telekommunikatsioonifirmad AS Starman Eestis ja UAB Cgates Leedus.

Tunamullu ulatus Starmani ja Cgatesi müügitulu 50 miljoni euroni, ettevõtte kulumieelne kasum (EBITDA) oli 23 miljonit eurot. Grupi ettevõtete fiiberoptilise võrgu teenused jõuavad Balti riikides kokku 700 000 koduni. Ettevõtetes töötab ligikaudu 550 inimest.

Starmani teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Ettevõte pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel, mis katab 97% Eesti territooriumist. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab Eestis tööd 330-le inimesele.

Gert Tiivas liitus East Capitaliga 2006. aastal. Aastail 2007-11 oli ta East Capital Exploreri tegevjuht ja viimastel aastatel vastutas East Capitali private equity investeeringute eest Balti riikides. Enne East Capitaliga liitumist töötas ta kasvavate turgude juhina börsifirmas NASDAQ OMX ja Tallinna börsi tegevjuhina. Gert Tiivasel on bakalaureuse kraad majanduses ja magistrikraad rahvusvahelistes suhetes.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO is looking for an ANIMATOR

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara