Autor: ITuudised.ee • 25. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnopol sai uue nõukogu juhi

Tehnopoli nõukogu esimees Piret Treiberg.
Foto: Tehnopol
Tehnoloogiaettevõtete ärilinnaku SA Tallinna Teaduspark Tehnopol senine nõukogu esimees Tea Varrak lahkus kolmeaastase töö järel ametist ning valiti uus nõukogu juht.

"Oleme olulise sammu edasi teinud ülikooli ja teaduspargi koostöös, mille tulemusel on teenused kujundatud ühtsesse väärtusahelasse, suurenenud on ka iduettevõtete arv ning arusaadavamaks muutunud linnaku ettevõtlus- ja majanduspotentsiaal," kommenteeris pressiteates Tea Varrak.

Tehnopoli nõukogu esinaiseks valiti ühehäälselt kaheksa aastat majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ettevõtlusvaldkonda juhtinud Piret Treiberg.

Tema sõnul on kõigis Tehnopoli tegevusvaldkondades turg tuntavas muutumises. "Seetõttu tuleb kokku leppida ja ellu viia sihtasutuse uus strateegia, mis loob linnaku, äriteenuste ja võrgustike koostoimel atraktiivse keskuse kodu- ja välismaistele tehnoloogiaettevõtetele," märkis ta.

Tehnopoli teadus- ja ärilinnakus tegutseb hetkel üle 200 kasvava tehnoloogiaetevõtte, millele lisandub igal kuul uusi alustavaid idufirmasid.

Tehnopol pakub kasvu- ja tegutsemiskeskkonda ning äriarendusteenuseid tehnoloogiaettevõtetele. Tehnopol toetab uute perspektiivsete tehnoloogiate kasutuselevõttu ja kiirendab tehnoloogiapõhiste ettevõtete arengut läbi Prototroni ja Startup Inkubaatori programmi ning IKT, rohetehnoloogia ja tervisetehnoloogia valdkonna äriteenuste.

Sihtasutus Tallinna Teaduspark Tehnopol asutati 2003 riigi, Tallinna linna ja tehnikaülikooli poolt.  Vastavalt asutajate vahel kokkulepitule valitakse iga kolme aasta tagant kaheksaliikmelisele nõukogule uus esimees.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755