Tele2 kasvatas käivet 4%

Argo Virkebau
Tele2 Eesti juht Argo Virkebau.

ASi Tele2 Eesti käive kasvas mullu neli protsenti, ulatudes 72 miljoni euroni. Kasum püsis stabiilsena.

EBITDA ehk ärikasum enne kulumit püsis stabiilsena, teatas ettevõte, ent ei täpsustanud numbreid.

Tele2 Eesti juhi Argo Virkebau sõnul iseloomustas 2015. aastat järsult kasvav nõudlus mobiilse interneti järele, mis aitas kaasa käibe kasvule enim kaasa.

"Aina suureneva osa tarbitud mobiilsest internetist moodustab välismaal kasutatud andmesideteenuste maht. 2015. aastal tõusis klientide poolt välisriikides reisides kasutatud interneti maht võrreldes eelneva aastaga suisa 6,3 korda," ütles Virkebau pressiteates.

Kui siiani said kliendid välismaal kasutada mobiilset internetti 3Gs, siis nüüd tõuseb kiiresti välisriikide arv, kus klient saab nautida ka kiiremat 4G internetti. Praegu on Tele2 klientidel 4G andmesidet võimalik kasutada 18 välisriigis, poole aasta jooksul plaanitakse seda võimaldavate riikide arvu tõsta 30ni.

Tele2 teatel oli lõppenud aastal üks nende prioriteete interneti allalaadimiskiiruste tõstmine. "Novembrikuus võtsime koostöös Nokiaga esimese mobiilioperaatorina Euroopas kasutusele kolme edastussagedust ühendava võrgutehnoloogia, mis tõstis Tele2 mobiilse interneti allalaadimiskiirused Eestis Baltimaade rekordkõrgustesse, kuni 375 megabitini sekundis," lisas Virkebau.

Kokku investeeris Tele2 mullu Eestisse üheksa miljonit eurot ja püstitas ligi 340 uut tugijaama.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara