Rahvusvahelise suurfirma Tallinna kontoris saab tööd 100 IT-spetsialisti

Agnes Makk
Agnes Makk

Järgmisel nädalal Tallinnas avatavasse Euroopa suurimate hulka kuuluva integreeritud finantsteenuseid pakkuva ettevõtte arvato Financial Solutions IT-arenduskeskusse plaanitakse värvata 100 IT-spetsialisti.

Arenduskeskuse avavad ülemaailmne tegevjuht Michael Weinreich, Eesti tegevjuht Anges Makk, ettevõtlusminister Liisa Oviir ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juht Hanno Tomberg. Avamise puhul on kohal kõrgetasemeline äridelegatsioon Saksamaalt ja Tallinna Tehnikaülikooli prorektor Tea Varrak, kellega on kavas sõlmida Tehnikaülikooli tudengite praktikavõimalusi loov koostööleping, seisis teates.

Uue keskuse eesmärk on ettevõttele pakkuda IT-tuge ning aidata luua arvato ülemaailmseid süsteeme. Ettevõte plaanib Eestis kolme aasta jooksul värvata kuni 100 IT-spetsialisti.

arvato Financial Solutions on rahvusvaheline finantsteenuste pakkuja ning osa Bertelsmann grupist. Ettevõttel on üle 7000 töötaja 22 riigis ning haldab umbes 10 000 klienti, spetsialiseerudes peamiselt jae- ja elektroonilisele kaubandusele, telekommunikatsiooni, kindlustuse, panganduse ja tervishoiu sektoritele. See teeb ettevõttest Euroopa kolmanda suurima integreeritud finantsteenuste pakkuja.

Tallinn arenduskeskus avatakse 11. veebruaril aadressil Pärnu mnt 102.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

Arvamused

Teabevara