15. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti IT-ettevõte edukas Euroopa ettevõtluskonkursil

Foto: video ekraanitõmmis
Tarkvaraarendusfirma Brightspark on valitud mainekal ettevõtluskonkursil European Business Awards ainsa Eesti ettevõttena 110 parima hulka.

Juunis 2016 väljaantavale auhinnale European Business Award kandideerinud ja 110 parima hulka valitud tarkvaraarendusfirma Brightspark kandideerib impordi/ekspordi kategoorias. Kokku on erinevaid kategooriaid 11.

Kandideerimiseks tutvustavas videos ütleb ettevõtte juht Kari Maripuu, et eriliseks teeb nende ettevõtte viis, kuidas klientidega tegeletakse ja kuidas visualiseeritakse võimalikud lahendused. Koodi kirjutama asutakse alles pärast seda, kui parim lahendus on valmis disainitud. Maripuu on uhke ettevõttes väljatöötatud lahenduse üle, sest see aitab kaasa ka äriprotsesside optimeerimisele ja niiviisi kliendile väärtust luues ei ole raske välisturule pürgida.

Konkursil osalesid Eesti ettevõtetest peale Brightsparki veel Loodusvägi, Telegrupp ja Top Marine. Brightspark avaldas reklaami ka Äripäeva paberlehes, kus kutsus kõiki enda poolt hääletama. 

Publiku lemmik kuulutatakse välja 7. märtsil rahvahääletuse tulemusel. Eesti ettevõtete parema tulemuse saavutamisele on kõigil võimalus kaasa aidata. Selleks tuleb toimida järgmiselt:

Minna lehele http://www.businessawardseurope.com/Valida Eesti lippValida ettevõte, kelle poolt soovitakse hääletadaAnda oma hääl

Konkursil European Enterprise Award 2015/2016 kandideeris kokku rohkem kui 32 000 Euroopa ettevõtet. Konkursi eesmärk on tutvustada edukaid ettevõtmisi, võimaldada osalejatel end võrrelda Euroopa parimatega ning seeläbi edendada Euroopa ettevõtluskogukonda. Konkurssi korraldatakse aastast 2007. Auhinnasaajad valitakse välja žürii hinnangute alusel. Võitjad selguvad juunis 2016.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755