18. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 siseneb uuele turule

Foto: Meeli Küttim
Tele2 hakkab klientidele pakkuma piiramatu andmemahuga koduinterneti pakette, et inimesed võiksid kodudes püsiühendusest loobuda, selgitas uuele turule sisenemist Tele2 tootedirektor Katrin Aron.

„Tele2 uued internetipaketid on suunatud kodudesse, kus samaaegselt kasutavad internetti paljud pereliikmed mitmetes erinevates seadmetes. Kuna uued paketid on piiramatu andmemahuga, võivad pered kasutada internetti nii palju kui tarvis ja mitte mõelda mahtudele, mis lastel kulub näiteks videote vaatamisele või arvutimängude mängimisele,“ kommenteeris Aron ja lisas, et olenemata kasutatud mahust on kuutasu alati sama soodne.

„Tulevik kuulub mobiilsele internetile, mille keskmised kiirused on juba täna paremad kui püsiühenduse puhul. Nüüd, mil on murtud viimane barjäär ja ka mobiilne internet võimaldab kodus piiramatut netis surfamist, võivad pered kodudes kaabelinternetist loobuda,“ ütles Aron.

Aroni sõnul iseloomustab mobiilset internetilahendust liikuvus ehk võimalus võtta internet suveks suvilasse kaasa või jätkata pärast kolimist internetikasutust uues asukohas. Tele2 koduinternet pole seotud ühe aadressiga.

Võrreldes teiste operaatorite, Telia ja Elisa, sarnaste pakettide hindadega on Tele2 uuele turule sisenemisel pakkumas kliendile hinna poolest soodsamaid lahendusi.

Ka seni olemasolevate kodukasutuseks mõeldud internetipakettide hindasid ja mahtusid muudetakse ettevõtte teatel kliendile soodsamaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755