25. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise alustas koostööd Saksa startup-pangaga Number26

Foto: Transferwise
Koostöö alustamine Saksa finantstehnoloogiaettevõttega Number26 võimaldab nüüdsest nende klientidel sooritada meie rahvusvaheliste valuutaülekannete makseid otse Number26 äpist, teatas TransferWise.

“Tahame, et rahvusvahelised valuutamaksed oleksid võimalikult lihtsad ja õiglased. Partnerlus Number26-ga on üks samm konkurentsitihedama finantsteenuste valdkonna suunas, millest kliendid kindlasti võidavad,” ütles TransferWise’i tegevjuht ja kaasasutaja Taavet Hinrikus.

“Meie eesmärk on koondada Number26 äppi parimad pangatooted maailmas. Koostöös TransferWise’iga suudame teha innovatsiooni pangandusvaldkonnas märksa kiiremini kui tavapangad,” ütles Number26 tegevjuht ja kaasasutaja Valentin Stalf.

Number26 on 2015. aastal asutatud ettevõte, mida peetakse üheks Saksamaa edukaimaks finantstehnoloogia start-upiks. Saksamaal ja Austrias tegevust alustanud ettevõte on aastaga võitnud enam kui 130 000 kliendi poolehoiu ning tegutseb täna ka Prantsusmaal, Kreekas, Iirimaal, Itaalias, Slovakkias ja Hispaanias. 

TransferWise ja Number26 jagavad ka ühist investorit - mõlemasse ettevõttesse on raha paigutanud üks PayPali kaasasutajaid, Peter Thiel.

TransferWise’i teenus on tänasest kättesaadav Number26 klientidele Austrias, Prantsusmaal, Saksamaal, Kreekas, Iirimaal ja Slovakkias. Ülekandeid saab teha kaheksasse valuutasse, lähiajal lisandub nii toetatavaid riike kui valuutasid.

Veebruari algul teatas TransferWise partnerlusest LHV-ga, mille tulemusena saavad panga kliendid sooritada rahvusvahelisi välisvaluutas makseid TransferWise’i teenust kasutades otse LHV interneti- ja mobiilipangast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755