Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 1. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Forbes tõstab Eestit esile Uberi seadustamise eest

Foto: EPA
Ajal, mil näiteks Londoni ja Pariisi taksojuhid pole erilised jagamismajanduse fännid, kavatseb väike Eesti seadustada Uberi ja Taxify tegevuse, kirjutab Forbes.

Vaid mõni kuu tagasi korraldasid Pariisi taksojuhid proteste Uberi vastu, samas otsib väike 1,3 miljoni elanikuga Eesti võimalusi taksoäppide legaliseerimiseks. Jagamismajandus saab Eestis toetust kõrgeimal tasemel ehk peaminister Taavi Rõivas toetab selle valdkonna reguleerimist, rõhutas Forbes. 

Peaminister on öelnud, et selleks, et ajaga kaasas käia, tuleb luua õiguslik lahendus Uberi ja Taxify sõidujagamise teenuste lubamiseks, sest klient võidab sellest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755