11. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PINS alustas Eestis koostööd Uberiga

Foto: unsplash.com
PINS püsikliendiprogramm teeb koostööd tehnoloogiafirmaga Uber, et pakkuda oma liikmetele Eestis uut kliendikogemust. Alates 10. märtsist saavad programmi liikmed teha Tallinnas Uberiga 10 euro väärtuses tasuta sõidu, teatas PINS tegevjuht Gabi Kool.

Tänu sellele partnerlusele saavad PINS-programmi liikmed teha oma esimese Uberiga sõidu kuni 10 euro väärtuses tasuta. Selleks tuleb neil Uberi rakendusse sisestada sooduskood „PINS01”. Lisaks loositakse alates 10. märtsist igal teisel nädalal välja üks õnnelik sõitja, kes saab PINS partneritelt mitmesuguseid auhindu. Muude auhindade hulgas on PINS liikmetel võimalus võita tasuta Air Balticu lennupileteid ja Lux Expressi bussipileteid.

Edasised koostööplaanid hõlmavad ka Uberi sooduskupongide pakkumist PINS veebi auhinnapoes, et programmi liikmed saaksid kasutada oma PINSe Tallinnas Uberiga sõitmiseks.

Kool kommenteeris: „See on kahe uuendusliku ja kiiresti kasvava ettevõtte põnev partnerlus. PINS otsib pidevalt uusi ja põnevaid võimalusi oma liikmete premeerimiseks ning Uber on selleks ideaalne partner. Loodame, et see kaalukas liit paneb lähitulevikus aluse veel paljudele teistele tipptasemel projektidele.”

Uber Estonia tegevjuht Enn Metsar lisas: „Oleme väga uhked, et saame olla Baltikumi juhtiva püsikliendiprogrammi partneriks. Uberi peaeesmärk on see, et kõik saaksid mugavalt, ohutult ja taskukohaselt punktist A punkti B sõita. Meil on väga hea meel, et Uber saab PINS-programmi perele oma teenuseid pakkuda ja ootame edasist koostööd põnevusega.”

PINS-programmi kohta

PINS-programm käivitati 2014. a maikuus ning sellest ajast alates on programmist saanud Põhja-Euroopas igapäevaste sisseostude tegemisel ja reisimisel kaaslane enam kui kahele miljonile liikmele. Liikmed saavad koguda PINSe mitmesuguste igapäevaste ostude ja tegevuste eest rohkem kui 700 kohalikku, rahvusvahelist ja veebipõhist tuntud kaubamärki esindava partneri juures. Laiaulatuslik ja ümberkujundatud auhinnapood veebis käivitati 2015. aastal ja seal saab kasutada PINSe mitmesuguste populaarsetele kohalike ja rahvusvaheliste kaubamärkide toodete soetamiseks.

Need verstapostid on aidanud programmil teenida arvukaid valdkonnasiseseid auhindu ja rahvusvahelise tunnustuse ning lisaks oli PINS Soomes 2014. a kõige otsitum kaubamärk Google’is. 2016. ja 2017. aastal on PINS-programm valmis vallutusteks mitmetel uutel Euroopa ja Aasia turgudel. Täpsema teabe saamiseks külastage kodulehekülge pinsforme.com.

Eestis kuuluvad PINS partnerite hulka Lux Express, Nordea pank, mitmed hotellid ning spaad (Viimsi SPA, Grand Rose SPA, GO Spa, Unique Hotels, Arensburg Boutique Hotel & SPA, Nordic Hotel Forum), jaemüüjad (IM Arvutid, Sokisahtel, Mithio) ning teised partnerid.

Uberi kohta

Uber on tehnoloogiaplatvorm, mis  ühendab oma rakenduses sujuvalt sõitjad juhtidega, tehes linnad kättesaadavamaks, avades sõitjatele rohkem võimalusi ja soodustades juhtide äritegevust. Alates asutamisest 2009. aastal on Uber käivitanud tegevuse enam kui 350 linnas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755