23. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti iduettevõte GuestJoy pälvis tähelepanu maailma suurimal turismimessil ITB Berlin

Foto: Guestjoy turismimessil ITB Berlin
Tehnopoli Startup Inkubaatoris kasvav iduettevõte Guestjoy, mis arendab hotellidele CRM lahendust, pälvis olulist tähelepanu 8.-9. märtsil toimunud suurimal rahvusvahelisel turismimessil ITB Berlin, mis tõi kokku üle 120 000 külastaja.

„Otsustasime sel aastal ITB Berlin turismimessil osaleda, kuna teenus, mida pakume, on kasutamisküps ning antud üritus ideaalne koht klientide ja koostööpartnerite leidmiseks. Kohal oli üle 1 500 hotelli esindaja üle maailma ning kõik turismivaldkonnas tegutsevad juhtivad tehnoloogiaettevõtted. Kahe päeva jooksul sõlmisime hulganisti otsekontakte hotellidega ning partneritega“ kommenteeris osalemise edu GuestJoy asutaja Alar Ülem.

Selle aasta ITB Berlin messil võis täheldada erinevaid turismivaldkonna trendide muutusi. Ülem kommenteeris: „ Hotellide jaoks on aina olulisem otsebroneeringute hulk, kliendirahulolu ja tema personaalne teenindamine on saanud võtmeteguriteks“ ning lisas, et turu trendide osas on üha suurenev Aasia turistide osakaal.

EASi turismiarenduse turundusjuht Ott Sarapuu  kinnitab Aasia turistide osakaalu tõusu ning kommenteerib uute turgude kasvupotentsiaali: "Seoses vene turu osakaalu vähenemisega on majutusasutused pidanud uutele turgudele sisenema. Näeme kasvupotentsiaali Saksamaa ja Skandinaavia turgudel. Saksamaal on 80 miljonit elanikku, sakslased on reisija rahvas ning ühendused Saksamaaga on muutunud järjest paremaks. Skandinaavias, st Rootsis ja Norras näeme endiselt kasvuvõimalusi – tegemist on väga lähedal olevate turgudega, kus reisimisele kuluv aeg on lühike. Muidugi kasvavad ka Aasia turud - hiinlaste  reiside arv on maailmas kõige suurem, eks sellest saame osa ka meie.“

Idufirma Guestjoy töötas välja hotellidele unikaalse CRM lahenduse, mis sisaldab endas mobiilset vastuvõttu, emailide automatiseerimist ning tagasisidehaldust. Väikeste ja keskmise suurusega hotellide jaoks on täna külastajate digisuhtluse haldus suur väljakutse. Guestjoy lihtsustab seda luues neile ühe tööriista kogu digiteekonna halduseks.

Guestjoy liitus Tehnopol Startup Inkubaatoriga 2015 aasta kevadel. Guestjoy teenusega on tänaseks liitunud juba mitmed mainekad hotelliketid.

Startup Inkubaator on osa Tallinna Teaduspark Tehnopol teadus- ja ärilinnakust. Tehnopol on koduks alustavatele ja kasvavatele tehnoloogiaettevõtetele ning asutati aastal 2003 Eesti Vabariigi, Tallinna Linna ja Tallinna Tehnikaülikooli poolt. Täna tegutseb Tehnopolis ligi 200 ettevõtet.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755