Eesti ettevõtted toovad maailmaturule uudse küberõppuste platvormi

Andrus Kivisaar ja Janek Gridin
Andrus Kivisaar ja Janek Gridin

Peaminister Taavi Rõivase USA visiidi raames toimunud Eesti-USA kaitsetööstuse konverentsil tutvustas Cybexer Technologies esmakordselt küberharjutusväljakute platvormi, mis teeb keerukad küberõppused kättesaadavaks laiemale kasutajaskonnale nii riigi- kui ka erasektoris.

Cybexer Technologies on kahe Eesti küberjulgeolekuettevõtte Bytelife Solutions OÜ ja BHC Laboratory OÜ loodud ettevõte, kelle välja töötatud lahendus hakkab kandma nime “Cybexer Range Platform” ning on mõeldud peamiselt ekspordiks finants-, kriitilise infrastruktuuri ja julgeolekusektorile.

“Cybexer platvorm põhineb Eestis läbiviidavate rahvusvaheliste küberõppuste kogemusel ning on täiesti uudne lahendus keerukate küberõppuste läbiviimiseks. See mitte ainult ei muuda õppusi kättesaadavamaks, vaid loob täiesti uue rahvusvahelise küberlahingute võrgustiku,” ütles BHC Laboratory OÜ juhatuse esimees Andrus Kivisaar.

“Cybexer Technologies tähistab ka uut verstaposti Eesti küberjulgeolekuettevõtete arengus ja koostöös – kaks ettevõtet on ühendanud jõud uudse, peamiselt ekspordile suunatud lahenduse arendamiseks,” kommenteeris ühist algatust Bytelife Solutions OÜ juhatuse esimees Janek Gridin. “Juba praegu on huvi pakutava platvormi vastu maailmas väga suur, iseäranis USA turul,” lisas Gridin.

Cybexer platvorm võimaldab klientidel läbi mängida keerukaid küberõppusi, mida saab kasutada nii IT spetsialistide kui ka küberjulgeoleku meeskondade ja organisatsioonide teadmiste ja kogemuste arendamiseks.

Bytelife Solutions OÜ on Eesti IT infrastuktuuri ja küberjulgeoleku ettevõtte, kellel on pikaajaline kogemus erinevate keerukate IT lahenduste turule toomisel.

BHC Laboratory OÜ on Eestist pärit rahuvusvaheline küberjulgeoleku ekspordiga tegelev ettevõte, kellel on kliente enam kui 17 riigis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara