26. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Garage48 järgmine hackathon hakkab Tallinnas uut Angry Birdsi otsima

Foto: Pixabay
Garage48 korraldab 8.-10. aprillil Tallinnas, Eesti parima tööandja Pipedrive kontoris Garage48 Serious FUN 2016 hackathoni, kus saavad kokku juba vanad-head iduettevõtjad ja tuntud IT arendajad-disainerid. Arendusnädalavahetusel võisteldakse 48 tunni jooksul, et arendada innovaatiline lahendus, millel esmapilgul ei ole peale ajaveetmise ja meelelahutuse praktilist ärimudelit ega loogilist otstarvet.

Seekordne Garage48 ootab arendajaid, disainereid, turundajaid ja kõiki teisi professionaale, et arendada meelelahutusliku väärtusega tooteid ja teenuseid, et seejuures ka enda üle veidike nalja heita. Nimelt on ürituse üks kaaskorraldajaid stand-up’i ürituste korraldaja Komeediklubi, et ürituse asjalikkust kontrolli all hoida. Seega - mida iganes koomilist, iroonilist, meelelahutuslikku, parodeerivat sa suudad välja mõelda, areen on sinu. Registreeru ja võid pääseda Garage48 Serious FUN 2016 üritusele.

“Menumängu Angry Birds’i loojad tegid pealtnäha ei millestki globaalse fenomeni. Hiljuti vähemalt 100 milioni dollari eest Facebooki poolt ostetud MSQRD, mille idee ja prototüüp said alguse Garage48 ürituselt Minskist, näitab Garage48 globaalset haaret ning potentsiaali,” kommenteeris Saku Õlletehase digitaalmeedia reklaamijuht Mihkel Mõttus. “Miks ei võiks järgmine sarnane fenomen sündida 8.-10. aprillil Tallinnas?”

?“Kahju, et Mihkel eelmises lõigus 100 miljonist dollarist juttu tegi”, lisas omalt poolt Komeediklubi digitaalmeedia reklaamijuht Andrus Purde. “Mina isiklikult loodan, et sellel arendusnädalavahetusel ei sünni ühtegi nii asjalikku projekti. Hoopis nalja võiks saada. Ja nagu me teame, huumor võib lisaks eluea pikendamisele näidata ühiskonna konnasilmadele nii stand-upi laval kui veebiprojektides nagu The Onion.”

Hackathon algab reedel, 8. aprillil kell 18:30 ning võitja selgub 48 tundi hiljem otsestriimi garage48.org vahendusel. Võitjatiimi auhinnaks on Garage48 Serious Fun 2016 peatoetaja Saku Õlletehase poolt loovlahenduste pakkumine idee/prototüübi tutvustamiseks nii avalikkusele ja potentsiaalsetele investoritele ja piletid Komeediklubi üritustele. 

Garage48 Serious Fun 2016 peakorraldajad on Garage48, Pipedrive ja Komeediklubi, peatoetajateks Saku Õlletehas ja Microsoft.

Garage48 sai alguse aprillis 2010. aastal 6 Eesti iduettevõtja algatusel, et luua platvorm uutele ideedele, kus oleks rohkem tegutsemist ja vähem rääkimist. Sellest ajast alates on organiseeritud üle 60 ürituse ja laienetud seejuures edukalt üle Eesti piiride. Garage48 hackathonid on nüüdseks toimunud 4 mandril, kus on arendatud peaaegu 1000 töötavat prototüüpi, mis lahendavad tehnoloogia abiga mitmeid olulisi probleeme. 48-tunnine üritus on eelkõige inspireerinud inimesi tegutsema pea kõikidest rahvustest, oskute ja teadmiste pagasiga.

Garage48 Serious FUN 2016 toimub 8-10. aprillil Tallinnas, Pipedrive Tallinn kontoris (Paldiski mnt 80).

Ürituse veebileht: http://garage48.org/events/seriousfun

Üritusele registreerimine: https://goo.gl/MtxiLe

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755