7. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas paistab Tallinna Teaduspark Tehnopol Google'i virtuaaltuuris

Foto: Kuvatõmmis
Tallinna Teaduspark Tehnopol, on nüüdsest nähtav Google maps virtuaaltuuris, kus on võimalik üles leida ärihoonetes asuvaid seminariruume ning ettevõtteid. Lisaks saab virtuaalselt ringi jalutades vaadelda alustavatele ettevõtetele loodud Startup Inkubaatori keskkonda.

„Kuna Teaduspargi Tehnopol linnak hõlmab endas 55 000 ruutmeetrit pinda, on linnakus orienteerumine paras katsumus kõikidele linnaku külastajatele. See oli üks peamisi põhjuseid, miks pidasime vajalikuks ühe targa linnaku elemendi - Google virtuaaltuuri - rakendamist ka ärihoonetes sees“ lausus Teaduspark Tehnopol arendus-ja kinnisvara juht Tarmo Loog.

Virtuaalse tuuri lõi Teaduspargile Tehnopol Google poolt tunnustatud ettevõte Nordic 360, kes on Skandinaavias sooritanud viimastel aastatel sadu Google fototöösid. Sellest aastast tegutseb ettevõte ka Eesti turul ning Teaduspargi Tehnopol projekt on olnud seni mahukaim.

Teaduspargi Tehnopol linnak on pidevas arengus ning tänaseks on selles tegutsemiskoha leidnud juba ligi 200 tehnoloogiaettevõtet.  2016. aasta suvel valmib legendaarse Küberneetika maja renoveerimisprojekt ning 2017 kevadeks kerkib linnakusse täiesti uus ärihoone arendus Tehnpol2KV. Targa linnaku põhimõtteid silmas pidades on 2016. aastal plaanis välja arendada linnakut läbiv promenaad ning haljasalad

Vaata Teaduspargi Tehnopol virtuaaltuuri siit

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755