7. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sadama IT-juhiks sai Hanno Hussar

1.aprillist asus Tallinna Sadama infotehnoloogia juhina tööle Hanno Hussar.

Hanno Hussaril  on pikaaegne töökogemus infotehnoloogia, operatsioonide- ja protsessijuhtimise valdkonnas panganduse, energeetika ja IT sektorist. Hussari viimased tööandjad on olnud Swedbank, Nortal ja Starman.

Hanno  Hussar on lõpetanud 1995. aastal Tartu Ülikooli matemaatika eriala ning täiendanud end Inseadis  Prantsusmaal ja Singapuris.

Hussar  näeb Tallinna Sadamat ettevõttena, kus on hetkel käimas mitmeid põnevaid IT-alaseid projekte nagu Tark Sadam, parvlaevade piletimüügisüsteemi arendamine ja uuendamisel on ka mitmed kliendirakendused.  Oma väljakutseks peabki Hannos Hussar nende projektide edukat käivitamist ning Tallinna Sadama infotehnoloogilises mõttes uuele tasemele viimist.

Tallinna Sadama juhatuse esimehe Valdo Kalmu visioon on arendada Tallinna Sadamast üks kõige moodsamatest  sadamatest  Läänemere ääres,  mis hõlmab endas ka mitmeid infotehnoloogilisi uuendusi.  Sellest tulenevalt liikus  IT valdkond koos infosüsteemide osakonna töötajatega juhatuse esimehe otsealluvusse.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755