Sonny Aswani: mul on hea meel, et saan teha panuse Skillificu edusse

Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani
Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani

Talendiotsingumootor Skillific kogus osaluspõhise ühisrahastuse platvormi Fundwise kaudu korraldatud investeerimiskampaania käigus ligi 90 000 eurot. Suurima investeeringu tegi idufirmasse suurettevõtja ja Eesti aukonsul Singapuris Sonny Aswani.

„Tehisintellekt toob lähiaastatel suuri muutusi enamikesse ärivaldkondadesse. Värbamisteenused pole mingi erand ja Skillificu asutajad seavad omamoodi standardi sellele, kuidas asju tulevikus tehakse. Meeskond on kogenud ja kõrgelt motiveeritud. Mul on neisse suur usk. Globaalse äri nullist ülesehitamine on suur väljakutse ning see nõuab pühendumist ja julgust. Mul on hea meel, et saan teha oma panuse Skillificu edusse,“ ütles Aswani.

„Meil läks tõesti hästi ja täname kõiki oma idee toetajaid ja uusi investoreid. Kindlasti räägib ka see fakt enda eest, et Skillific oli Fundwise’i kõige kiirem startija. Esimene investeering tuli meile juba kaheksa minutiga ning ka lõpuspurt oli muljetavaldav,“ lausus Skillificu asutaja ja tegevjuht Rainer Aunpu.

Fundwise’i juht Henri Laupmaa kommenteeris: „Ühtpidi üllatuslik, aga teisalt täiesti mõistetav asjade käik, sest Skillific esindab tõeliselt head kombinatsiooni läbimõeldud kampaaniast, tugevast meeskonnast ning paljusid inimesi kõnetavast teenusest.“

Peale edukat ühisrahastuse kampaaniat sai Skillific edasi ka Protototroni 20 parima idee hulka. Prototron toetab ettevõtjaid rahaliselt esimese töötava tootenäidise ehk prototüübi väljatöötamisel.

Skillific on tehisintellektile tuginev oskustepõhine talendiotsingumootor, mis leiab kõikvõimalikest allikatest üles ja valib välja tööandja vajadustega kõige paremini sobivad kandidaadid. Süsteem aitab muuta töötajate otsimise palju kiiremaks ja lihtsamaks. Ettevõtte asutasid 2015. aasta alguses kuus kogenud tehnoloogia ja ettevõtluse taustaga eestlast, kes on kõik tänaseni ettevõttega seotud. Ettevõtte peakontor asub Tallinnas Ülemiste City’s. Lähikuudel alustatakse tegevust Suurbritannia turul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara