19. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sportlyzer tunnistati maailma parimaks treeneritele ja mänedžeridele mõeldud tarkvaraks

Foto: Erakogu
Eesti sporditehnoloogia startup Sportlyzer tunnistati Londonis peetud 2016. aasta Sports Technology Awards auhinnagalal maailma parimaks treeneritele ja mänedžeridele mõeldud tarkvaraks, kirjutas Tartu Postimees.

Konkurentide seas paistis Eesti idufirma silma asjaoluga, et Sportlyzeri tarkvara on mõeldud täielikult noortespordile. Sportlyzeri kõrval teenisid teistes kategooriates võidu näiteks NBA, BBC Get Inspired, Fox Sports, SAP, WTA ning paljud teised nimekad spordiettevõtted.

Sportlyzeri tegevjuht ja asutaja Tõnis Saag leidis, et noortesport on kogu spordi alustala, millest saab alguse nii tugev ja terve ühiskond kui ka edukas tippsport. Tarkvara aitab hallata spordiklubide paberimajandust, tuues sportlaste andmete, treeninguplaanide ja rühmade haldamise ning kuutasude arveldused kõik ühte kohta kokku. Sportlyzeriga on liitunud juba üle 15000 spordiklubi kogu maailmast.

Loe pikemalt siit.

Allikas: Tartu Postimees

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755