Kaubanduskoja aumärk anti Andrus Ansipile

Andrus Ansip ja Toomas Luman
Andrus Ansip ja Toomas Luman

Täna toimunud kaubanduskoja liikmete üldkoosolekul anti Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu asepresident Andrus Ansipile üle esimese klassi aumärk teenete eest Eesti ettevõtluskeskkonna arengusse panustamisel.

Andrus Ansip rääkis oma kõnes ettevõtjatele, et piir digitaalse ja tavalise majanduse vahel on kadumas. Paljud majandusharud on nii tehnoloogiate kui ka töömeetodite osas väga kiiresti digiajastusse astunud. Traditsioonilistes sektorites nagu ehitus, toiduainete- või tekstiilitööstus ei suju üleminek aga nii kärmelt. Ta julgustas Eesti ettevõtjaid veelgi aktiivsemalt uusi tehnoloogiaid kasutama, sest see tõstaks oluliselt  tootlikkust ja meie konkurentsivõimet. Ta tõi näite, et hiljutiste uuringute kohaselt tõstaks digitaliseerimine Euroopa tööstusettevõtete tulu enam kui 110 miljardit eurot aastas järgneva viie aasta jooksul.

Kaubanduskoda on andnud aumärke välja juba aastast 1999 ning neid on antud 113 silmapaistvale riigitegelasele ning ettevõtjale, kelle panus meie ettevõtluskeskkonna kujundamisel on olnud märkimisväärne.

Üldkoosolek lõppes kaubanduskoja 2015. aasta majandusaasta ülevaatamise ning kinnitamisega.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a ERLANG/ELIXIR DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

27. märts 2018

Elisa Santa Monica otsib NOC SPETSIALISTI

Manpower OÜ

31. märts 2018

Eesti Haigekassa otsib JUHATUSE LIIGET

Eesti Haigekassa

26. märts 2018

Arvamused

Teabevara