Autor: ITuudised.ee • 2. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Industry 4.0 konverentsil keskendutakse asjade interneti uutele võimalustele

Foto: Pixabay
Saksamaa Liitvabariigi Suursaatkond Tallinnas korraldab ühistöös Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu, EASi ja Eesti Elektroonikatööstuse Liiduga teist korda konverentsi Industry 4.0, mis seekord keskendub asjade interneti (IoT) praktilistele näidetele.

Täna, 2. juunil toimuval konverentsil kombineeritakse Tallinnas Eesti ja Saksamaa kompetentside tugevaid külgi just seal, kus nad üksteist kõige paremini täiustavad: moodsa infotehnoloogia ja kommunikatsioonitehnika kasutamine tööstusprotsessides.

Konverentsi avasõnad ütlevad Eesti Vabariigi President hr Toomas Hendrik Ilves ja Saksamaa Suursaadik Eestis hr Christoph Eichhorn.

Kuulajateni tuuakse parimad praktikad ja näited sellistelt oma ala tipptegijatelt nagu Festo, Hyrles, ABB ja Siemens. Samuti annavad oma panuse IKT ettevõtted Nortal, Tieto, Codeborne, NAS ning telekomiettevõte Telia, kes kõik jagavad kogemusi Industry 4.0 ellu rakendamises. Konverentsil osaleb üle 300 praktiku ja tippeksperdi, et arutada, kuidas oleks üheskoos võimalik tööstuse 4.0 põhimõtetega edasi minna ja IT-lahenduste tööstussektorisse integreerimisega luua uusi võimalusi nii tootearenduses kui ka tootlikkuse ja efektiivsuse tõstmiseks.  

Konverentsi otseülekannet on võimalik jälgida: http://industry40.ee/#live

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755