2. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Primend valiti teist aastat järjest Microsofti aasta partneriks Eestis

Foto: Erakogu
Igal aastal tunnustab Microsoft oma partnerprogrammi silmapaistvamaid liikmeid hea koostöö, innovaatilisuse ja suurepäraste kliendilahenduste juurutamise eest Microsofti aasta partneri auhinnaga. Eestis pälvis selle au, juba teist aastat järjest, veidi üle kahe aasta tegutsenud ja pilvelahendustele keskendunud Primend ning on esimene ettevõte Eestis, kes pälvib Microsofti aasta partneri tiitli teist korda.

 "Teist aastat järjest Microsofti aasta partneriks nimetamine on meie jaoks kirjeldamatu au. Koostöö Microsoftiga on võimaldanud meil oma klientidele pakkuda esmaklassilisi pilvelahendusi, mis aitavad neil suurendada produktiivsust ja seeläbi saavutada oma ärieesmärke. Üheks selliseks lahenduseks on pilveteenus Office 365, mille oleme juurutanud enam kui 5000-le kasutajale. Primendi eesmärgiks on pakkuda ainult parimaid IT-lahendusi ja Microsoft on meile selle eesmärgi saavutamisel ja hoidmisel parimaks kaaslaseks," selgitab edu tagamaid Primendi tegevjuht Toomas Mõttus.

Microsoft annab aasta partneri auhinda välja mitmes kategoorias. Sel aastal valiti võitjad rohkem kui 2500 kandidaadi seast 119 riigist üle maailma. Primendi tunnustati väljapaistvate ja innovaatiliste lahenduste ja teenuste elluviimise, kliendirahulolu ja  arvukate uute Microsofti tehnoloogia kasutajate eest. "Meil on au tunnustada Primendi aasta partnerina Eestis," ütles Microsofti partnerprogrammi juht Gavriella Schuster, "Primend on suurepärane näide Microsofti partnerkogukonnas leiduvast talendist, mida rakendatakse innovaatiliste ja  IT-maastikku muutvate lahenduste jaoks."

Primend on täielikult pilveteenustele keskendunud ettevõte. Primendi fookuses on pilveteenused nii serverikeskuses kui avalikus pilves. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755